De jaarvergadering en in het bijzonder de workshop door Patrick van Hees was bijzonder geslaagd.

jaarvergadering2015b1

Hieronder reacties van enkele bezoekers:
Patrick van Hees, gespecialiseerd in geluk, maakte mij in ieder geval een stukje gelukkiger bij de Geluksworkshop in Hoogeveen op 25 maart.

Een bevlogen verteller, een inspirerende man, die alles over Geluk wist te vertellen. Geluk is DOM, zei hij. Wat betekent DOM? Stel Doelen, zorg voor voldoende Oplaadpunten en omring je met Mensen.

Deze middag werd mijn Doel bereikt, meer te weten komen over Geluk. De workshop was voor mij een Oplaadpunt, ik kwam met voldoende kennis en enthousiasme thuis. De Mensen, collega BABSEN, zorgden voor voldoende input.

Voor de toespraken bij huwelijken kun je je laten inspireren door zijn roman “De geluksprofessor”. Dit boek staat nu bij mijn verzamelde werken over de liefde. Ik weet zeker, dat ik er regelmatig in zal kijken om inspiratie op te doen voor de speeches.

Ik wil nog een paar oneliners van deze middag herhalen.

  • Geluk is een parfum, als je iemand anders gelukkig maakt, word je er zelf ook gelukkig van.
  • De gelukkigste mensen hebben niet alles, maar worden gelukkig van wat ze hebben!
  • Vroeg of laat komt het geluk bij iedereen aan de deur, maar je moet de deur wel zelf open doen!

Anneke Schep
Raalte

Trudy Werkman schreef het volgende:
Een reactie op onze gezellige babsendag op 26 maart in Hoogeveen. Erg leuk om al die trouwcollega’s weer eens terug te zien. Maar natuurlijk was onze dag geslaagd vanwege het boeiende betoog van Patrick van Hees. De beste man kon erg leuk vertellen over zijn passie, zijn visie wat een mens gelukkig maakt en wat belangrijke oplaadpunten zijn. Welnu daar zijn we dan in ons werk als BABS toch zeker mee bezig. Want juist dat leuke contact met mensen waar Patrick het over had en wat een belangrijk oplaadpunt is om gelukkig te worden maken wij in ons werk mee. En ook relativeren en de positieve zaken letterlijk voor je neus houden jaarvergadering2015-2b2werkt want tegenslagen zijn er toch wel. Een erg boeiende middag was het, ik heb er veel van opgestoken sommige dingen weet je al zon beetje uit ervaring. Maar ik zal zeker het een en ander in mijn toespraak gebruiken want… We zijn nooit te oud om te leren.

groetjes Trudy Werkman, BABS gemeente Coevorden

Na afloop kregen de eerste 20 aanmeldingen een gesigneerd exemplaar van het boek De Geluksprofessor van Patrick van Hees.

Copyright © 2017 Vereniging Ambtenaren Burgerlijke Stand Drenthe