Bestuurslid Hans Langhout Hans Langhout

Mag ik me even voorstellen? In het dagelijks leven ben ik acteur/zanger en theaterproducent. Ik speel in musicals en heb de afgelopen acht jaar Koning Koos in
de voorstelling ‘Het Zandkasteel’ vertolkt. In de decembermaand loop ik veel met de mijter op als Sint Nicolaas. Ik zing regelmatig in verpleegtehuizen, voor dementerenden, terminale patiënten en chronisch zieken. Ook zing ik op feesten en partijen.
Als producent maak ik theatervoorstellingen waarmee we langs de Nederlandse theaters toeren. Ik word regelmatig ingezet als weddingplanner en ceremoniemeester. Verder heb ik de stichting Help Direct opgericht waarmee ik me inzet voor scholen in achtergebleven gebieden in Sri Lanka en Zuid-Afrika.

Het werk als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand zie ik als een erebaan. Het is zo mooi en bijzonder om een toevoeging te verzorgen aan een speciale dag als de huwelijksdag. Mijn uitdaging is om, door mijn inzet en betrokkenheid, deze dag nog meer glans te geven. Met een persoonlijk verhaal, afgestemd op de wensen van het bruidspaar en hun gasten.

 

 

Copyright © 2017 Vereniging Ambtenaren Burgerlijke Stand Drenthe