Bestuurslid Manon SnoekerManon Snoeker uit Hoogeveen

Ik ben Manon Snoeker en als nieuw bestuurslid van onze vereniging zal ik kort iets over mijzelf vertellen. Getrouwd, 25 jaar geleden in het kasteel van Rhoon met Erwin. Wij hebben drie kinderen, een zoon van 20 en een zoon en een dochter van 13. Geboren en getogen in de hofstad en sinds 1997 woonachtig in het mooie Drentse land, in Hoogeveen.

Sinds 2001 ben ik trouwambtenaar voor deze gemeente en dat doe ik met ontzettend veel plezier. Na wat uitstapjes her en der op verzoek, heb ik besloten mij actief aan te bieden als zelfstandig trouwambtenaar overal buiten Hoogeveen. Dat laatste is belangrijk want uiteraard ben ik zeer loyaal naar de gemeente waar ik werk. Als ceremoniespreker spreek ik ook op uitvaarten. Ik blog, ben een actief lid van de lionsclub in mijn woonplaats en zit in de redactie van Roffels, het blad van de vrienden van ons theater, De Tamboer.

Ik lees graag, ben dol op koken en mag graag een spelletje spelen. Op de scooter door het Drentse land trekken vind ik heel gezellig om met mijn gezin te doen.

Ik hoop dat ik van toevoeging kan zijn voor het actieve bestuur van onze vereniging. Na 14 jaar passief lid te zijn geweest is het nu leuk om een keer een bijdrage te leveren. Graag tot ziens!

 

Hartelijke groet,
Manon Snoeker

 

 

 

Copyright © 2017 Vereniging Ambtenaren Burgerlijke Stand Drenthe